Ik wil een geile date met een man

door | oktober 17, 2013

Ik wil een geile date met een man! Wil jij een geile date met mij en lekker sex hebben bij mij of bij jou thuis? Stuur me een bericht. Ik wil vandaag nog een geile date!

Hoi mannen ik ben Bianca en ik ben 27 jaar en ik woon in Amsterdam in een lekker groot appartement, ik werk als vertegenwoordiger en heb een heerlijk maar druk leven en mis geile sex met een man en daarom heb ik deze advertentie gemaakt. Wil jij graag een geile date met mij dan kan je mij een berichtje sturen en wie weet hebben wij vandaag of morgen al een date. Wanneer we afspreken wil ik graag lekker losgaan en daar hoort Orale Sex, Sex, Tongzoenen, Kamasutra, Romantisch natuurlijk bij! Ik heb een slank atletisch postuur waarmee ik vele moeilijke standjes kan doen dus ook daar komen we samen wel uit. Ben jij in voor een geile date met mij dan kan je mij een berichtje sturen met een foto en wat over jezelf zodat ik wel iets van je af weet voordat we samen afspreken voor sex! Woon je ook in Amsterdam of in de omgeving dan heb ik ook de mogelijkheid om naar jou toe te reizen maar het moet niet te ver zijn want daar heb ik een hekel aan. Wil jij vandaag of morgen nog een geile date dan kan je mij nu een berichtje sturen! Zodra ik iemand heb gevonden verwijder ik deze advertentie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *