Middels een sex advertentie op zoek naar sex!

door | oktober 17, 2013

Middels een sex advertentie op zoek naar sex! Reageer jij op mijn sex advertentie dan kunnen wij vandaag of morgen al sex hebben! Reageer snel!

Hoi heren ik ben Simone en ik ben 20, bijna 21 jaar en ik woon in Groningen op kamers. Ik ben een studente en heb al sinds mijn 14e sex en heb op het moment niemand om mee af te spreken en daarom zoek ik iemand die met mij wilt afspreken in Groningen, op mijn kamer afspreken is lastig want het is nogal gehorig maar we kunnen in een auto, buiten of een hotel ofzo afspreken als je dat kan! Ik heb deze sex advertentie gemaakt omdat ik in het dagelijks leven niet zo gemakkelijk tegen iemand durf te zeggen dat ik sex met hem wil en dit is gewoon wat gemakkelijker. Ik heb al veel ervaring met sex zoals Anaal, Beffen, Ongeremde Sex, Orale Sex, Standje 69, Sex, Pijpen, Tongzoenen, Vingeren en nog meer dus dat zit wel goed als je iemand met ervaring zoekt. Ik heb een slank postuur en heb donkderblond haar met blauwe ogen waarmee ik je graag geil aan kijk terwijl je mij lekker neukt. Ik hoop snel reacties te krijgen op mijn sex advertentie zodat we kunnen afspreken. Ik heb het erg druk met mijn studie maar mis in de avond toch wel de sex en daarom zoek ik enkel sex en geen relatie ofzo dus je kunt reageren voor sex en niet voor een relatie! Ik hoop tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *